Tuotteet ja palvelut

Tuotteet ja lisenssit

Oletko elinkaarianalyysien ammattilainen, vastuuullisuusjohtaja tai tuotekehittäjä? SimaPro-ohjelmistosta on saatavilla erilaisia lisenssejä eri tarpeisiin. Tavoitteena on saada aikaan mahdollisimman tehokas toimintaprosessi datan keräämisestä aina analysointiin ja tulosten raportointiin. Jos tarvitsette apua teille sopivan lisenssin valitsemisessa, olemme mielellämme avuksi!

Lisenssit:

Kaupallinen toiminta

Power User

7 275 € / vuosi
16 250 € / jatkuva lisenssi

Expert User

5 830 € / vuosi
12 850 € / jatkuva lisenssi

Business User

Share 370 €
Collect 370 €
Explore 950 €

Opetuskäyttö

SimaPro PhD

2 600 € / vuosi
4 850 € / jatkuva lisenssi

SimaPro Classroom

6 790 € / jatkuva lisenssi

SimaPro Faculty

3 750 € / vuosi

SIMAPRO COLLECT JA SIMAPRO SHARE

Share and collect

SimaPro Share ja Collect ovat interaktiivisia, verkkopohjaisia foorumeita, jotka parantavat yhteistyötä  ja LCA -tulosten saatavuutta.

SimaPro Share ja SimaPro Collect helpottavat LCA-skenaarioiden esittämistä sidosryhmillenne sekä tulosten jakamista ja aktivointia. Työskentely ohjelmien kanssa  yksinkertaistaa datan keräämistä toimittajilta ja muilta kumppaneilta.

SimaPron Share & Collect -perusversiot (business user -lisenssi) sisältyvät useimpiin SimaPro-paketteihin. Jos useampi sidosryhmän edustaja tai toimittaja tarvitsee foorumia, lisää business user -lisenssejä voi ostaa hintaan 350 €.

Kun LCA-mallinnuksenne on valmis, voitte tutustua tuloksiin käyttäjäystävällisessä verkkoformaatissa. Voitte jakaa tulokset haluamillenne henkilöille sekä antaa mahdollisuuden kokeilla eri muuttujien vaikutusta tuloksiin. Näin luodaan interaktiivinen kokemus eri valintojen ympäristövaikutuksista. SimaPro Share -ohjelman avulla analyysien tulokset muuttuvat helpommin oivalluksiksi, jotka voivat johtaa muutokseen.

Tietokannat

SIMAPRO – LUOTETTAVIA TIETOKANTOJA JA KÄYTÄNTÖJÄ

SimaPro-ohjelmistoon sisältyy suuria LCI-datamääriä, mukaan lukien suosittu ecoinvent-tietokanta, alakohtainen Agri-jalanjälkitietokanta sekä ELCD-tietokanta. Metodit ovat johdonmukaisia ja läpinäkyviä, ja tuloksia on helppo tarkastella kaikissa elinkaarianalyysin vaiheissa.

DATAKIRJASTO

Elinkaarianalyysissä käytetyn datan laatu määrittää myös lopputuloksen laadun. Tehokkaiden malllinnuksien ja analyysien tekemiseen vaaditaan läpinäkyvää ja korkeatasoista tutkimusdataa toimialalla yleisimmin hyväksytyistä materiaaleista ja prosesseista. Laaduliset tietokannat sisältyvät SimaPro-lisenssiin.

SimaPron avulla pääsette käyttämään kaikkein laajimpia ja tärkeimpiä datakirjastoja. Kaikki tulokset voidaan johtaa ja liittää niiden alkuperäisiin lähteisiin muutamalla klikkauksella. Voit helposti tarkastella hotspot-kohtia tai huomioitavia alueita. Kaikki tietokokonaisuudet on yhdenmukaistettu rakenteeltaan ja nimikkeistöltään, ja ne soveltuvat hyvin elinkaarivaikutusten arviointimenetelmiin

Palvelusopimus

Palvelusopimuksen avulla saatte käyttöönne SimaPron kaikki tuoreet ohjelmistopäivitykset sisältäen LCI-kirjastot ja LCIA-metodit. Sopimus tarjoaa myös rajoittamattoman teknisen tuen SimaPro asentamisessa ja käyttöominaisuuksissa.

PALVELUSOPIMUKSEN HINNAT

Uuteen SimaPro-lisenssiin kuuluu automaattisesti palvelusopimus ensimmäisen vuoden ajaksi. Sen jälkeen sopimus on uudistettava. Sopimusta ei voi katkaista sen käyttöaikana. Mikäli valitsette alusta alkaen kaksivuotisen palvelusopimuksen, saatte 5 % alennusta vuositilauksen hinnasta. Kolmen vuoden sopimuksessa alennus on 10 %.

AMMATTILAISTEN LISENSSIT (SIMAPRO ANALYST, DEVELOPER) 1 vuosi 2 vuotta 3 vuotta
Palvelusopimus yhdelle käyttäjälle
2600 €
4940 €
7020 €
Palvelusopimus usealle käyttäjälle, hinta per käyttäjä
1370 €
2603 €
3699 €
KOULUTUSLISENSSIT (SIMAPRO, PHD, CLASSROOM) 1 vuosi 2 vuotta 3 vuotta
Palvelusopimus SimaPro PhD
1100 €
2090 €
2970 €
Palvelusopimus SimaPro Classroom
1890 €
3591 €
5103 €