Tuotteet ja palvelut

Tuotteet

SimaPro tarjoaa asiakkaidensa eri tarpeisiin räätälöityjä lisenssejä. Ohjelmistopaketteihin sisältyvät myös lisäpalvelut SimaPro Share & SimaPro Collect sekä Report Maker. Tarkoituksena on saada aikaan mahdollisimman tehokas toimintaprosessi datan keräämisestä alkaen aina analysointiin ja tulosten tiedottamiseen.

Lisenssit:

Kaupallinen toiminta

Power User

€7 275 / vuosi
€16 250 / rajaton lisenssi

Expert User

€5 830 / vuosi
€12 850 / rajaton lisenssi

Business User

Sima Pro Share €370
Sima Pro Collect €370

Opetuskäyttö

SimaPro PhD

€2 600/vuosi
€4 850/rajaton lisenssi

SimaPro Classroom

€6 790/ rajaton lisenssi

SimaPro Faculty

€3 750 / vuosi

SIMAPRO COLLECT JA SIMAPRO SHARE

Share and collect

SimaPro Share ja SimaPro Collect luovat yhdessä interaktiivisen, verkkopohjaisen foorumin, jolla voitte kehittää yhteistyötä muiden kanssa ja saattaa LCA -tuloksenne muiden saataville.

SimaPro Share ja SimaPro Collect helpottavat sidosryhmienne LCA-skenaarioiden esittämistä, sekä tulosten jakoa ja aktivointia. SimaPro Share & SimaPro Collect yksinkertaistavat datan keräämisen toimittajilta sekä muilta hankkijoilta.

SimaPro Share ja SimaPro Collect perusversio (business user -lisenssi) sisältyy melkein kaikkiin SimaPro -paketteihin. Jos useampi sidosryhmän edustaja tai toimittaja tarvitsee foorumia, yksittäisen business user -lisenssin voi lisätä pakettiin hintaan 2000 EUR.

Kun LCA-mallinnuksenne on valmis, voitte tutustua tuloksiinne erityisesti teille räätälöidyssä verkkoformaatissa. Voitte jakaa tulokset kenelle haluatte ja antaa pääsyn formaattiin, sekä kokeilla eri muuttujia ja miten ne vaikuttavat tuloksiin. Foorumilla luodaan interaktiivinen kokemus ympäristövaikutuksista eri tilanteissa. SimaPro Share ja SimaPro Collect tekevät havainnoistanne oivalluksia, joiden avulla voidaan saada aikaan muutos.

Tietokannat

SIMAPRO – LUOTETTAVIA TIETOKANTOJA JA KÄYTÄNTÖJÄ

SimaPro on varustettu suurilla LCI-tietomäärillä sisältäen suositun ecoinvent-tietokannan, alakohtaisen Agri-jalanjälkitietokannan sekä ELCD-tietokannan. Metodit ovat helppotajuisia ja läpinäkyviä, jotta voitte kiinnittää huomionne omiin tuloksiinne kaikissa elinkaarianalyysinne osuuksissa.

 

TIETOKIRJASTO

Elinkaarianalyysin laatu määrittyy laskelmissa käytetyn datan mukaan. Tehokkaiden malllinnuksien ja analyysien tekemiseen vaaditaan läpinäkyvää ja korkeatasoista tutkimusdataa, jonka myös kyseinen liikeala on hyväksynyt materiaaliensa ja prosessiensa käytössä. Laadukkaat ja laajasti hyväksytyt tietokannat ovat osa SimaPro -lisenssiä.

SimaPron avulla pääset käyttämään laajimpia ja kaikkein tärkeimpiä tietokirjastoja. Kaikki tulokset voidaan johtaa ja liittää niiden alkuperäisiin lähteisiin muutamalla klikkauksella. Voit siis keskittyä hotspot -huomioalueisiin. Ohjelmistojen dataa voidaan käyttää kaikissa rakenteissa ja nimikkeistöissä, mikä sopii hyvin elinkaarianalyysien seurausarviointeihin.

Palvelusopimus

Palvelusopimuksen avulla saatte käyttöönne SimaPro kaikki tuoreet ohjelmistopäivitykset sisältäen LCI-kirjastot ja LCIA -mallinnukset. Sopimus takaa teille myös rajattomastsi teknistä tukea SimaPro asentamisessa ja käyttöominaisuuksissa.

PALVELUSOPIMUKSEN HINNAT

Hankkiessasi uuden SimaPro -lisenssin siihen kuuluu automaattisesti palvelusopimus ensimmäisen vuoden ajaksi. Sen jälkeen sopimus on uudistettava. Sopimusta ei voi katkaista sen käyttöaikana. Mikäli valitsette alusta alkaen palvelusopimuksen, joka kattaa kaksi vuotta, saatte 5 % alennusta vuosihinnasta, ja kolmen vuoden sopimuksesta 10 % alennusta vuosihinnasta.

AMMATTILAISTEN LISENSSIT (SIMAPRO ANALYST, DEVELOPER) 1 vuosi 2 vuotta 3 vuotta
Palvelusopimus useammalle käyttäjälle, per käyttäjä
€2350
€4465
€6345
Service Contract multi user, each extra user
€1250
€2375
€3375
KOULUTUSLISENSSIT (SIMAPRO, HD, CLASSROOM) 1 vuosi 2 vuotta 3 vuotta
Palvelusopimus SimaPro
€1000
€1900
€2700
Palvelusopimus SimaPro Classroom
€1750
€3325
€4750