Apua ja ohjausta

Apua ja ohjeita

Ottakaa yhteys, jos haluatte apua tai ohjausta. Tavoitteenamme on vastata 48 tunnissa. Löydätte myös käyttöohjeita ja opetusvideoita SimaPro Help Centeristä.

Tuki & UKK

Kaikki tuki- ja apukysymyksenne käsitellään Zendeskissä. Kysymyksenne ja ilmoituksenne, jotka lähetetään sähköpostitse osoitteisiin support@simapro.se tai ’nimi’@simapro.se, päätyvät kuittausjärjestelmäämme. Tavoitteenamme on käsitellä tapaukset 48 tunnin sisällä.

Näin yritämme tarjota tehokkaampaa tukea ja parempaa seurantaa. Täältä löydät vastauksemme ja artikkelimme yleisimpiin kysymyksiin.

Huom! Zendeskimme on toistaiseksi vain ruotsiksi. Käännös suomeksi on tulossa.

 

Erityisiä kysymyksiä

SimaPro Help Centeristä löydätte vastaukset useimpiin erityiskysymyksiinne. Siellä on m.m. laaja valikoima seminaareja, joissa käsitellään sitä, miten pääsette vauhtiin lisenssinne kanssa.

Ohjeistusvideot

SimaPro Help Centeristä löydätte useita ohjeistusvideoita, joissa näytetään, miten SimaPro -paketit toimivat.

Käyttöohjeet

SimaPro Help Centeristä löydätte käyttöohjeet kaikkiin SimaPro -paketteihin.

Koulutus & valmennus

Miljögiraff tarjoaa nyt LCA-valmennusta livenä SimaPro -ohjelmistossamme. Saatte yksilöllistä digitaalista etäohjausta jonkun LCA-asiantuntijamme kanssa, ja vastaamme kysymyksiisi.  Valmennusmahdollisuudet ostetaan kymmenen tunnin paketteina ja varataan ohessa olevan kalenterin kautta. Jos tämä kiinnostaa, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat sopimuskoodin ajan varaamista varten suoraan kalenterissa. Valmennuskieli on englanti tai ruotsi.

Onko sinulla jo sopimus? Varata aika

SimaPro kurssit

€3500

/participant

LCA with SimaPro

Location: Digital platform and video meetings
Study pace: 6-8 h/week
Language: English
Certificate: Yes

This course is for those who are new to LCA and SimaPro, but also to those who have started working in SimaPro and want to take their skills to the next level. The program extends over 3 months and can be taken in parallel with your work. You get access to recorded material, FAQ questions and digital exercises that you can work on at your own pace.

Free

Model cradle to gate in SimaPro

Location: Digital platform
Language: English
Certificate: No

In this short course we go through the basics of modeling a cradle to gate LCA in SimaPro. Step by step we guide you on how to navigate in the software and start building your product life cycle and calculate a first result.

Apua ja ohjeita

SimaPron lisensseihin ei ole piilotettu ylimääräisiä kustannuksia, kun niitä käytetään suurissa liike- tai koulutusyksiköissä. Löydätte tarpeisiinne sopivan lisenssin alla olevalta listalta:

  • Business Licenses
    (SimaPro ammattilaiskäyttäjät konsulttitoimessa, yrityksissä tai tutkimuslaitoksissa.)
  • Opetuslisenssit
    (Lisenssit opiskelijoille, kouluille, sekä väitöskirjan, kandidaatti- tai maisterityön tekijöille)

Mikäli haluatte kurssitusta tai saada henkilökohtaista apua, ottakaa yhteys: support@simapro.se