Apua ja ohjausta

Apua ja ohjeita

Ota yhteyttä, jos tarvitsette teknistä tukea, apua SimaPron asennuksessa tai koulutuksissa tai tietoa lisensseistä. Tavoitteemme on vastata 48 tunnissa. Löydätte myös käyttöohjeita ja opetusvideoita SimaPro Help Centeristä.

SimaPro asiakastuki

Saat yhteyden asiakastukeemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@simapro.se. Tavoitteemme on käsitellä kaikki tukipyynnön 48 tunnin kuluessa. Jos teillä on voimassaoleva palvelusopimus, tekninen tuki on maksutonta. Tarjoamme myös neuvontaa LCA-kysymyksissä valmennustuntien muodossa. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen.

Erityisiä kysymyksiä

SimaPro Help Centeristä löytyy mm. laaja valikoima videoita ja kursseja, joissa käsitellään sitä, miten pääsette alkuun lisenssinne kanssa.

Ohjeistusvideot

SimaPro Help Centeristä löydätte useita ohjeistusvideoita, joissa näytetään, miten SimaPro-paketit toimivat.

Käyttöohjeet

SimaPro Help Centeristä löydätte käyttöohjeet kaikkiin SimaPro -paketteihin.

Koulutus & valmennus

Miljögiraff tarjoaa LCA-valmennusta SimaPro -ohjelmistolla. Saat yksilöllistä ohjausta LCA-asiantuntijamme kanssa, joka vastaa kysymyksiisi.  Valmennukset ostetaan kymmenen tunnin paketteina ja varataan ohessa olevan kalenterin kautta. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat koodin, jolla pääset varaamaan ajan kalenteristamme. Valmennuskieli on englanti tai ruotsi.

Onko sinulla jo sopimus? Varata aika

SimaPro-kurssit

€3500

/participant

LCA with SimaPro

Location: Digital platform and video meetings
Study pace: 6-8 h/week
Language: English
Certificate: Yes

This course is for those who are new to LCA and SimaPro, but also to those who have started working in SimaPro and want to take their skills to the next level. The program extends over 3 months and can be taken in parallel with your work. You get access to recorded material, FAQ questions and digital exercises that you can work on at your own pace.

Free

Model cradle to gate in SimaPro

Location: Digital platform
Language: English
Certificate: No

In this short course we go through the basics of modeling a cradle to gate LCA in SimaPro. Step by step we guide you on how to navigate in the software and start building your product life cycle and calculate a first result.

Apua ja ohjeita

SimaPron lisensseissä ei ole ylimääräisiä kustannuksia, kun niitä käytetään suurissa liike- tai koulutusyksiköissä. Löydätte tarpeisiinne sopivan lisenssin alla olevalta listalta:

  • Business Licenses
    (SimaPro ammattilaiskäyttäjät konsulttitoimistoissa, yrityksissä tai tutkimuslaitoksissa.)
  • Opetuslisenssit

    (Lisenssit opiskelijoille, kouluille, sekä väitöskirjan, kandidaatti- tai maisterityön tekijöille)

Mikäli haluatte kurssitusta tai saada henkilökohtaista apua, ottakaa yhteys: support@simapro.se