Apua ja ohjausta

Apua ja ohjeita

Ottakaa yhteys, jos haluatte apua tai ohjausta. Tavoitteenamme on vastata 48 tunnissa. Löydätte myös käyttöohjeita ja opetusvideoita SimaPro Help Centeristä.

Koulutus & valmennus

Miljögiraff tarjoaa nyt LCA-valmennusta livenä SimaPro -ohjelmistossamme. Saatte yksilöllistä digitaalista etäohjausta jonkun LCA-asiantuntijamme kanssa, ja vastaamme kysymyksiisi.  Valmennusmahdollisuudet ostetaan kymmenen tunnin paketteina ja varataan ohessa olevan kalenterin kautta. Jos tämä kiinnostaa, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen saat sopimuskoodin ajan varaamista varten suoraan kalenterissa. Valmennuskieli on englanti tai ruotsi.

Onko sinulla jo sopimus? Varata aika

Kaikki tuki- ja apukysymyksenne käsitellään Zendeskissä. Kysymyksenne ja ilmoituksenne, jotka lähetetään sähköpostitse osoitteisiin support@simapro.se tai ’nimi’@simapro.se, päätyvät kuittausjärjestelmäämme. Tavoitteenamme on käsitellä tapaukset 48 tunnin sisällä.

Näin yritämme tarjota tehokkaampaa tukea ja parempaa seurantaa. Täältä löydät vastauksemme ja artikkelimme yleisimpiin kysymyksiin.

Huom! Zendeskimme on toistaiseksi vain ruotsiksi. Käännös suomeksi on tulossa.

 

Erityisiä kysymyksiä

SimaPro Help Centeristä löydätte vastaukset useimpiin erityiskysymyksiinne. Siellä on m.m. laaja valikoima seminaareja, joissa käsitellään sitä, miten pääsette vauhtiin lisenssinne kanssa.

Ohjeistusvideot

SimaPro Help Centeristä löydätte useita ohjeistusvideoita, joissa näytetään, miten SimaPro -paketit toimivat.

Käyttöohjeet

SimaPro Help Centeristä löydätte käyttöohjeet kaikkiin SimaPro -paketteihin.

Apua ja ohjeita

SimaPron lisensseihin ei ole piilotettu ylimääräisiä kustannuksia, kun niitä käytetään suurissa liike- tai koulutusyksiköissä. Löydätte tarpeisiinne sopivan lisenssin alla olevalta listalta:

  • Business Licenses
    (SimaPro ammattilaiskäyttäjät konsulttitoimessa, yrityksissä tai tutkimuslaitoksissa.)
  • Opetuslisenssit
    (Lisenssit opiskelijoille, kouluille, sekä väitöskirjan, kandidaatti- tai maisterityön tekijöille)

Mikäli haluatte kurssitusta tai saada henkilökohtaista apua, ottakaa yhteys: support@simapro.se